پارتیشن شیشه ای اداری_ پارتیشن فریم لس و فریم دار
امروزه بسیاری از ما در تقسیم بندی فضای محل کارمان از پارتیشن استفاده می کنیم که کمک بسیار زیادی در تفکیک فضا و استفاده حداکثری از محیط به ما می کند. پارتیشن های شیشه ای نسل جدیدی از پارتیشن هایی هستند که در گذشته از جنس آلومینیوم،ورق ام دی اف و فلزی بوده اند. این پارتیشن ها نسبت به پارتیشن های نسل قدیمی مزایایی همچون سرعت اجرا بالا، وزن سبک تر و … دارند.
پارتیشن های مختلفی برای انواع کاربری وجود دارند که در فضاهای مسکونی، عمومی و اداری می توانند نصب و تفکیک فضا را انجام دهند که در این مقاله به بررسی پارتیشن شیشه ای اداری به صورت کامل می پردازیم اما شما می توانید برای فضاهای دیگر و همچنین اطلاعات بیشتر در مورد آنها به مقاله پارتیشن شیشه ای مراجعه کنید.
فهرست مطالب
پارتیشن شیشه ای اداری
تامین نور و استفاده از دید مستقیم مهم ترین آیتم در تقسیم بندی فضاهای اداری است. در این فضاها با توجه به محدودیت و استفاده حداکثری از نور، فضاها برای دید و کنترل بهتر در مدول های شیشه ای تقسیم بندی می شوند. عدم محصور بودن، وسعت دید و شفافیت در جداره های اداری باعث عدم اضطراب و همچنین راحتی در فعالیت های روزانه اداری می شود. کما اینکه ظاهر مدرن و جلوه امروزی شیشه های قدی در فضاهای اداری محیط را رسمی تر و کارآمد تر جلوه می دهد.
انواع پارتیشن شیشه ای اداری بر حسب سیستم
پارتیشن های شیشه ای به دو دسته پارتیشن های شیشه ای فریم لس و پارتیشن های فریم دار تقسیم می شوند. از پارتیشن شیشه ای فریم لس بهتر است در مکان هایی که دارای تردد کمتر است استفاده شود اما در مکان های که تردد روزانه در آنها زیاد است باید از پارتیشن فریم دار استفاده کرد.
پارتیشن فریم لس یا بدون فریم
در پارتیشن بدون فریم در کناره های شیشه هیچ گونه پروفیلی وجود ندارد که از این رو عایق بندی کمتری دارند و از نظر قیمت نیز به دلیل کمتر بودن پروفیل آلومینیومی کم هزینه اند و سرعت بیشتری در اجرا دارند.
در این روش شیشه ها فقط در سقف و کف متصل هستند و در سایر بخش های دیگر بدون فریم هستند و به معنای دیگر شیشه ها در قاب قرار نگرفته اند. پارتیشن های این سیستم می توانند به دو صورت تک جداره و دو جداره نیز ساخته شوند.
مزایای پارتیشن فریم لس
- سرعت بیشتر
- هزینه کمتر
- سبکی بیشتر
- سادگی و ظاهر زیبا (نداشتن فریم)
پارتیشن فریم دار
این پارتیشن به غیر از فریم در بالا و پایین در فضایی که شیشه تقسیم شده است نیز فریم پروفیل دارد. به عبارت دیگر شیشه ها در این نوع پارتیشن در قاب قرار گرفتند و از تمامی طرف ها در پروفیل فریم محصور هستند. این سیستم بواسطه قاب بندی و نبود درز در ما بین شیشه ها عایق بندی بهتری نسبت به پارتیشن شیشه ای فریم لس دارد. این نوع پارتیشن نیز قابلیت تک جداره یا دوجداره بودن را نیز دارد.
مزایای پارتیشن فریم دار
- مقاومت بالا
- تنوع در ضخامت شیشه
- امکان استفاده از ابعاد بزرگ شیشه
- عایق بندی بهتر
- امکان استفاده در فضاهای پر تردد
انواع پارتیشن شیشه ای اداری بر حسب جداره
به طور کلی پارتیشن ها برحسب جداره به دو دسته تک جداره و دو جداره تقسیم می شوند. پارتیشن های شیشه ای تک جداره دارای مزایا و معایبی همچون هزینه کمتر و عایق بندی کمتر است و از آن طرف نیز پارتیشن های دوجداره نیز هزینه بیشتر و عایق بندی بیشتری را به خود اختصاص می دهد.
پارتیشن شیشه ای تک جداره
این نوع پارتیشن در سرعت بسیار بالایی نصب می شود ولی همانطور که گفته شد عایق بندی در این نوع پارتیشن ها ضعیف ترین حالت را دارد مخصوصا اگر به صورت فریم لس اجرا شوند که به آسانی انتقال سرما، گرما و همچنین صوت را به فضاهای مجاور می دهند.
این نوع پارتیشن هزینه پایین تری نسبت به پارتیشن دوجداره دارد و همچنین به واسطه تک جداره بودن امکان نصب پرده بر روی این پارتیشن وجود ندارد.
پارتیشن شیشه ای دوجداره
به واسطه دوجداره بودن شیشه ها در فضای ما بین آنها می توان پرده یا کرکره نصب نمود. این پارتیشن در صورت داشتن فریم(عدم فریم لس) دارای بالاترین حد عایق در میان پارتیشن های شیشه ای است. به دلیل استفاده شیشه و همچنین استفاده از پروفیل فریم در اطراف شیشه ها قیمت تمام شده این پارتیشن از پارتیشن های تک جداره بالاتر است.
مزایای پارتیشن شیشه ای اداری نسبت به سایر پارتیشن ها
- عدم محصور بودن فضا
- ارتباط بصری با سایر بخش های اداری
- امکان دید و کنترل
- ظاهر مدرن و زیبا
- اجرای سریع
- قابلیت استفاده مجدد
- تنوع فراوان
اهمیت شیشه در پارتیشن شیشه ای اداری
به واسطه اهمیت خطرات شکست شیشه و آسیب های احتمالی در تمامی شیشه های پارتیشن باید از شیشه های سکوریت یا سکوریت لمینت استفاده شود. این شیشه ها از ضخامت های 10 الی 12 میلیمتر ساخته شده اند که در زمان شکست اگر سکوریت ساده باشند به صورت دانه های غیر تیز و نباتی شکل در می آیند و اگر سکوریت لمینت باشند به طلق های خود چسبیده و ریزشی ندارد.
همچنین بر روی شیشه ها امکان اجرای طرح یا لوگوی مجموعه به صوت سند بلاست وجود دارد و از شیشه های لاکوبل یا همان شیشه های رنگی در طیف های مختلف نیز می توان استفاده نمود.
کدام پارتیشن شیشه ای اداری مناسب تر است؟
مهمترین آیتم در انتخاب پارتیشن شیشه ای خواسته ما و عملکردی که ما از پارتیشن شیشه ای می خواهیم است. به طور مثال در فضاها و دفاتر کم تردد و کوچک بهتر از است از پارتیشن های شیشه ای فریم لس استفاده شود که اگر عایق بندی از نظر صوت و محدودیت دید مهم نباشد این پارتیشن تک جداره انتخاب شود.
اما در جایی دیگر که فضا بزرگ و دارای تردد زیاد در روز است و همچنین اهمیت عایق بندی از نظر صوت در آن فضا مهم است پارتیشن شیشه ای فریم دار دوجداره پیشنهاد می شود. این دقت در انتخاب میتواند فضای ما را مناسب خواسته های ما کند و باعث زیبایی و کار آمدی این فضاها شود.
قیمت پارتیشن شیشه ای اداری
همانطور که در بالا گفتیم هر چه پارتیشن پروفیل کمتری در آن استفاده شود(پارتیشن فریم لس) و شیشه های آن دارای جداره کمتری باشد(تک جداره) قیمت پایین تری نسبت به سایر پارتیشن های دیگر دارد. سایر بخش های دیگر نیز هستند که می توانند در قیمت نهایی پارتیشن تاثیر گذار باشند به طور مثال شیشه ما سکوریت ساده یا سند بلاست باشد و همچنین نوع یراق با چه برندی باشد نیز اثر مستقیم در قیمت نهایی دارد.
2 پاسخ
سلام من برای فضای دفترم احتیاج به پارتیشن شیشه ای دارم راهنمایی می فرمایید چه مدلی باید تهیه کنم؟
سلام، اگر اطلاعات بیشتر یا عکسی از فضای دخلی برای ما از طریق واتساپ یا تلگرام به شماره های داخل سایت ارسال کنید یا با ما تماس بگیرید کارشناسان ما بهتر میتوانند راهنمایی های لازم را به شما ارائه بدن